Kako kupovati?

Najjednostavniji način kupnje robe iz asortimana našeg dućanaje da nas osobno posjetite u našem izložbeno-prodajnomsalonu u Zagrebu, Degidovečka 17 (vidi rubriku “kako do nas”) gdje uživo možete vidjet artikle izložene na našem webshopu, a ako nemate vremena ili ste previše udaljeni od Zagreba uradite sljedeće: napravite narudžbu telefonom, mailom ili košaricom u našem webshopu, uplatite u pošti, banci ili internet bankarstvom, odnosno virmanom (za tvrtke) i čim sjedne Vaša uplata na naš račun šaljemo robu dostavom na Vašu adresu našim dostavljačem GLS-om.

Naravno postoji mogućnost da nakon što ste napravili narudžbu kontaktirate nas telefonom svakim danom od 9.30 do 17:00 i zatražite dostavu s otkupninom, odnosno u tom slučaju robu će te platiti prilikom preuzimanja našem dostavljaču. 

U našem prodajnom salonu moguće je plaćanje svim debitnim i kreditnim karticama i gotovinu.

NOVO!!

Mogućnost beskamatnoga plaćanja putem PBZ maestro i VISA karticama u obrocima 2-6 rata. 

Cijene istaknute uz proizvod na našem webshopu odnose se na GOTOVINSKO plaćanje.

Novim Zakonom o zaštiti potrošača kupci koji naše artikle kupuju putem našeg web-shopa odnosno naručuju putem telefona ili mailom vrijede sljedeće odredbe:

Jednostrani raskid ugovora-odustajanje od kupnje-povrat robe

Samo kupac s ugovorom na daljinu (internet trgovina www.monster-rbs.hr) može raskinuti ugovor ne navodeći razlog za to(cl.72 ZZP)u roku od četrnaest (14) dana od primitka robe, uz pretpostavku da je prije toga dobio potvrdu prethodne obavijesti. Ukoliko kupac sa ugovorom na daljinu nije dobio potvrdu prethodne o mogućnosti jednostranog raskida ugovora, pravo kupca za jednostrani raskid ugovora je 12 mj. slučaju da koristi svoje pravo na jednokratni raskid ugovora na daljinu, kupac snosi troškove vraćanja robe ii može je vratit u roku od 14 dana od pismenog odustajanja od kupnje robe(cl.77 ZZP) Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe(otpakirana roba, smanjena količina, izgubljena dokumentacija, dijelovi, oštećenja, tragovi korištenja i slično)osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje obilježja i funkcionalnosti proizvoda.

Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima, ili bez dijelova ili dokumentacije, te ukoliko istu u dodatnom roku od 8 dana ne dostavi smatra se da kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te mu prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Ukoliko kupac vrati proizvod bez originalne ambalaže i/ili s manjim oštećenjima i/ili znakovima korištenja, a pozivajući se na ZZP i cl. o jednostranom raskidu ugovora na daljinu uslijed čega prodavatelj neće moći prodat vraćeni proizvod kao nov ,unaprijed se procjenjuje šteta od 40% od MPC proizvoda. Prihvaćanjem ovih uvjeta kupac unaprijed pristaje da da se navedeni iznos štete umanji od povrata uplaćenih sredstava. Sva šteta koja prelazi ovaj iznos smatra se većim oštećenjem te prodavatelj nije dužan izvršit povrat uplaćenih sredstava.

Ukoliko je kupac vratio proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži, prodavatelj mu je dužan i uplatit će mu cjelokupni povrat sredstava u roku od 14 dana od primitka vraćene robe.

U ZZP-u u čl.79. navedena su specifična isključenja na pravo jednostranog raskida ugovora na daljinu.